dimarts, 13 de maig del 2014

Rulos

Rulos, rulos i més rulos. De tots colors. Al bany de la iaia sempre hi havia rulos, de diàmetres diferents. Que què és un rulo? és una peça de plàstic, cilíndrica, d'uns 7 cm de llargada i diàmetres que oscilen entre els 2 i els 4 cm, més o menys. La iaia agafa un floc dels seus cabells, i hi embolica un rulo. Agafa un altre floc, i un altre rulo… i així fins que li queda el cap ple de rulos de tots colors i de mides diferents. El resultat? bé, els dos resultats:
- Resultat durant el temps d'actuació dels rulos al cabell de la iaia: t'acostumes a veure a la iaia amb el cap ple de colors (això segur seguríssim que estimula la imaginació infantil)
- Resultat després de l'actuació dels rulos: els cabells de la iaia queden dispersos a l'aire, no aixafats sobre la closca (això segur seguríssim que allibera idees, i dóna una imatge totalment contrària al llepat de llengua de vaca)
Conclusió: tenir una iaia que sempre es posa rulos per tenir uns cabells vistosos, estimula la imaginació i fa dubtar de la força de la gravetat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada