dimecres, 2 de juliol del 2014

Tiramisu

La iaia fa receptes clàssiques. I em fa gràcia comparar les seves receptes amb les que jo considero "modernes". Com que ja he posat al blog la recepta de la crema boníssima que fa ella, aquí deixo la recepta del tiramisú que faig jo. I a provar i a comparar!

INGREDIENTS
2 o 3 rovells d'ou
100 g de sucre
375 g de mascarpone
sequillos o melindros
cafè
ron o amaretto
cacau en pols

ELABORACIÓ
- Barrejar els rovells d'ou, el sucre i el mascarpone amb la batedora.
- Fer cafè, afegir-li amaretto i remullar els sequillos o melindros
En un motlle:
- posar una capa dels sequillos remullats
- una capa de la massa feta amb rovells+sucre+mascarpone
- una capa dels sequillos remullats
- una capa de la massa
Aconsello guardar més de mig dia el motlle a la nevera
Abans de servir, posar-lo mitja hora al congelador

PER SERVIR
Repartir-ho en plats, i espolvorejar el cacau en pols per sobre.

El resultat és (també) per llepar-se'n els dits!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada